2022-03-17 10:49:07• hírek • Bede Emőke

Hol a legolcsóbb a Coca-Cola? Hát a cukor, a liszt és az olaj?

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Az Országos Versenytanács 2019. július 1-én egy hiánypótló honlapot indított, mely révén területre, benzinkútra és üzletekre lebontva hasonlíthatjuk össze, hol mennyiért tankolhatunk és vásárolhatunk pontosan. Az oldal azóta is megannyi felhasználót vonz, s mint kiderült, a tavalyi évben a legtöbbször keresett termékek között első helyen a fél literes kóla végzett.

A versenytanács által az Agerpres hírügynökségnek küldött tájékoztatójából kiderül, tavaly az 500 milliliteres kiszerelésű Coca-Cola üdítőre kerestek rá a legtöbben, majd ezt követte az 1 kilós Coronita cukor, az 1 kilós Baneasa liszt, illetve az 1 literes Bunica, Argus, Floriol, Unisol, Spornic és Ardealul napraforgó olajok.


Az árfigyelő egyébként több ezer olyan termékről kínál friss információkat, melyeket a Carrefour, Kaufland, Penny, Selgros, Mega Image, Lidl, Cora, Auchan és Profi üzletek polcain is meg lehet találni. Ugyanezen a felületen az üzemanyagárak alakulását is figyelemmel lehet kísérni, és természetesen területre lebontva is megtekinthető, hogy melyik kútnál épp mennyibe megy a benzin és a gázolaj standard vagy prémium változatának literje. Az árfigyelő az OMW, a Petrom, a Rompetrol, a MOL, a Lukoil, a Socar és a Gazprom kutak által alkalmazott árakat listázza.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: